avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diminuarea programului de lucru de la 8 ore la 6 ore a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diminuarea programului de lucru de la 8 ore la 6 ore a mamicilor 2011

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Eu am o fetita de 8 luni nascuta in 06.02.2011 si am optat pt varianta de concediu crestere copil pana la 1 an. Urmeaza sa ma intor la serv. in luna ianuarie 2012 pt a obtine stimulentul de insertie de 500 lei lunar dar ma intereseaza daca voi putea cere diminuarea programului de lucru cu 2 ore in cazul in care nu mai alaptez????
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Revenire dupa concediu medical post-natal odoras odoras Buna ziua, am nascut de trei luni si doresc sa revin la serviciu dupa epuizarea celor 126 zile de concediu medical. Ce forma de contract ma sfatuiti sa aleg ... (vezi toată discuția)
Reducerea duratei de lucru in caz de alaptare persia persia am nascut in iunie 2011.am optat pentru un an de concediu pentru cresterea copilului dar as vrea sa ma intorc mai devreme,mai exact dupa 4 luni.stiu ca daca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma intorc la munca inainte de incheierea ccc de 1 an, voi beneficia de stimulentul de insertie? Mihaela_K Mihaela_K Buna ziua, Momentan sunt in concediu crestere copil (ccc) in prima varianta din cele doua, si anume de 1 an de zile, care expira in 10 ianuarie 2011 (data ... (vezi toată discuția)