avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imatricularea unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imatricularea unui autoturism

am cumparat o masine si nu pot sa optin certificat fiscal, ce pot face ca so inmatriculez pe numle meu ?/persoana de la care am cumparat masina nu era propritar in acte . iar propritaru o radiase de circa un an si ceva de la fisc . ce pot face ???
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
andreixy82, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreixy82 , utilizator 13:04, 7 Noiembrie 2011
potsa cumpar actele de la alta masini si sa le folosesc ?? daca da ce trebuie sa fac ca sa fie totu legal ?
:O
Este ilegal! Cum credeti ca o sa reactioneze RAR cand veti merge la ei sa obtineti certificatul de autenticitate si vor constata ca datele de identificare din asa zisele acte nu corespund cu cele stantate pe sasiu, etc.?

Pentru vehiculele care sunt sau au mai fost inmatriculate in Romania si care isi schimba detinatorul, Registrul Auto Roman elibereaza un certificat de autenticitate in cazul in care se mentin principalele elemente de identificare si caracteristicile constructive ale vehiculului in aceeasi configuratie ca in momentul omologarii. Pe baza acestui certificat si a inspectiei tehnice in termen de valabilitate, vehiculul se poate prezenta la autoritatea care efectueaza inmatricularea.

[ link extern ]
L.C.
pai si nu poti sa mergi la rar sa faca aia un fel de act precum asi recarosaoo ?
Pentru un raspuns complet si competent la aceasta ultima intrebare trebuie sa va adresati direct la Registrul Auto Roman.
L.C.
pai am vazut o graada de anunturi ca vand doar actele masini si magandeam ca se poate face ceva ca sa fiilegal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul SirbuMihai SirbuMihai Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Vreau sa cumpar un autoturism,dar nu are timbru de mediu achitat. Propietarul mi-a spus ca nu trebuie achitat, deoarece ... (vezi toată discuția)