avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

buna ziua.as dori daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema.am un contract de comodat prin notariat pe o perioada de 20 de ani facut intre mine si sora mea.de vreo 2 ani de zile sora mea ma dat in judecata sa rezilieze contractul si a pierdut procesul neavind probe temeince pentru rezilierea contractului eu achitandu-ma de toate clauzele care sant puse in contract.acuma mai nou sora mea vrea sa faca un imprumut la banca sa garanteze cu imobilul in cauza si sa nu mai plateasca creditul ca banca sa ii puna sechestru pe imobil.ar putea banca sa ii ofere acest credit daca are chiriasi in imobilul ipotecat?,si daca banca ne da afara din casa daca ea nu isi plateste creditul?cu speranta ca ma veti ajuta va multumesc.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:36, 31 Octombrie 2011
Banca nu ar avea cunostinta despre contractul de comodat, decat in cazul in care dvs. ati intabulat acel contract in cartea funciara a imobilului si atunci banca va refuza acordarea creditului avand ca garantie acest imobil. Avand in vedere ca este incheiat pe o perioada atat de mare, ar trebui sa intabulati contractul de comodat la cartea funciara.
daca nu exista notari in cartea funciara, nu o poate impiedica nimeni sa faca acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru si ipoteca Administrator1 Administrator1 Buna ziua, Am rasfoit pret de cateva ore diverse discutii de unde schitez urmatoarele: Pentru un contract de comodat intre proprietar si tert, nu este ... (vezi toată discuția)