avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Identitate falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Identitate falsa

daca o persoana se da drept avocat si nu este la ce cod penal se incadreaza ?????????????????
va multumesc pt raspuns
:-/
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:04, 16 Noiembrie 2011
Domnu Munteanu la Procuratura este deschis maine daca nu va deranjez ca e luminatia 01.11.11
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
nuran, utilizator
D-nu av dudu_alexf am asteptat sa imi dea inapoi bani 5 luni dar ma tot amana ca saptamana viitoare si iarasi cand o sun ca saptamana viitoare imi da bani si tot asa . Si am vb cu un avocat si dansul ma indrumat catre aca ceva , catre plangerea penala .
Este zilnic deschis la procuratura.
Daca va rog puteti sa imi ziceti in legatura cu alocatia de stat pentru minori
Daca nu am ridicat-o de 12 ani si nu mai figurez in baza de date cu alocatie , Ce sanse am sa o primesc retroactiv sant bani copilului si e dreptul copilului sa il ia nu al nostru al parintilor . Acuma fica mea vrea sa isi foloseasca singura bani care erau ai ei si nu poate din cauza celor care au bani si nu ii intereseaza de alti .
O puteti primi doar pe ultimii 3 ani. Mergeti cu certificatul de nastere la Agentia de Plati si Prestatii Sociale.

42x36=1512 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune robert1223 robert1223 sunt acuzat intr-un caz de inselaciune , am un prieten in detentie care m-a sunat cu rugamintea sa ii fac si lui o scrisoare din partea uni cunoscut pentru o ... (vezi toată discuția)
Un cosilier juridic s-a dat drept avocat si ma escrocat nicoletahosu12 nicoletahosu12 buna ziua As dori sa va cer ajutorul, prieteneul meu este tunisian si acum 2 ani inainte sa ii expire viza de student in romania am luat legatura cu un ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara ioana1272@ ioana1272@ Buna ziua! Apar cu un dosar in care obiectul apare inselaciune, și mai apoi încă un dosar /A1, in care obiectul este mențiuni ……camera preliminara. Am ... (vezi toată discuția)