avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie la politia economica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie la politia economica

lucrez in domeniul constructiilor mai exact in montarea acoperisurilor cu tigla metalica . Am luat o lucrare , am cazut de acord cu propietarul asupra pretului si asupra transei de bani, m-am apucat de lucrare am pus folia anticondenspe acoperis , dupa careurma sa ne intalnim si sa imi dea prima transa de bani. M-am intalnit cu propietarul si in loc sa imi dea suma pentru care ne-am inteles mi-a dat mai putin.. Eu nu am mai continuat lucrarea iar propietarul ma reclamat la politia economica.. Nu am facut nici un act cu el sau vreo chitanta. Ce este de facut in continuare ?
Cel mai recent răspuns: gigel_78 , utilizator 05:39, 2 Noiembrie 2011
Urmeaza ca politia economica sa dovedeasca ca in sarcina dvs.se poate retine comiterea unei infractiuni.Cam greu,in lipsa unui contract de prestari servicii.S-ar putea ca propietarului sa i se solicite aceste documente.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
andymaurul, utilizator
in locul dvs. as formula si eu o reclamatie...poate ii lipseste vre-un aviz , din multitusinea e avize necesare unei constructii...in rest, ar fi bine sa consultati un avocat sa nu va alegeti cu o amenda usturatoare, sau dosar de evaziune fiscala...
am fost la piltite si am dat declaratie .toate bune si frumoase pana in prezent. De acolo mi sa spus ca daca ma inteleg cu reclamantul si vine pentru a-si retrage plangerea scap usor nu mai imi ia la purificat firma . Ce este de facut ? E ste posibil asa ceva cand plangerea a fost facuta la inspectorat ?
se pote termina totul la politite fara a se mai ajunge in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie inlocuire invelitoare acoperis niculinapopa niculinapopa Buna ziua Asociatia de proprietari doreste sa inlocuiasca invelitoarea unui acoperis deteriorat sa dea tigla jos si sa puna tigla metalica.pe aceiasi ... (vezi toată discuția)
Acoperis pentru bloc Andalia Andalia Buna ziua, As avea si eu o intrebare.Locuiesc intr-o asociatie de proproetari constituita din 3 scari si exista vesnica problema a acoperisului.La scara ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru acoperis usa intrare casa? btm27 btm27 As dori sa stiu daca este nevoie de o noua autorizatie de constructie pentru acoperis(coperitina cu stalpi beton/fier si tigla metalica) in fata usii de la ... (vezi toată discuția)