avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rezultat gresit analize medicale clinica particulara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rezultat gresit analize medicale clinica particulara

buna ziua

de curand am vrut sa efectuez analize medicale la o clinica particulara
in urma efectuarii cu mare intarziere a acestora, dupa ce le-am primt am constatat ca au fost mai mult decat incurcate - am solicitat un ip de analiza si am primit un alt tip de analiza, o analiza desi solicitata si platita nu a fost efectuata, nume si cnp gresit etc.

va rog daca puteti sa imi spuneti unde se poate sesiza (cu exceptia opc)faptul ca au fost oferite rezultate ale analizelor mai mult decat ,, incurcate ,,


multumesc

Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 18:01, 31 Octombrie 2011
sesizati in scris conducerea clinicii private.(cu nr. de inregistrare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analize medicale gresite. salutare, anul acesta am efecutat un ... Dumitru_V Dumitru_V Analize medicale gresite. Salutare, anul acesta am efecutat un set complet de anlize la clinica SANTE. Din acestea au rezultat infectarea cu VHB.(numai ... (vezi toată discuția)
Este sau nu malpraxis? laviniadin1985 laviniadin1985 I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost. Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)