avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Preaviz - refuz plata norma de hrana si eliberare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preaviz - refuz plata norma de hrana si eliberare adeverinta de salariat

am fost in preaviz pina pe 6 oct 2011 si de circa 60 zile sunt in concediu medical,dar de cind mia expirat peavizul data cind ma aflam in medical nu mi sa mai platit norma de hrana. este lagal?mai mentionez ca de la data de 6 oct mi sa refuzat sa mai mi se dea si adeverinta de salariat de la unitatea respectiva. ce drepturi as mai avea?

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 23:21, 31 Octombrie 2011
e ilegal tot ce vi s-a intamplat...dar, din nefericire este o practica in institutiile publice...din nefericire nu se poate castiga decat prin instanta...motivarea institutiei este ca nu mai are bugetat postul dvs. o prostie, tipic romanesca!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat
Oare cati conducatori de institutii sunt absolventi de drept (pe bune) si cati de stiinte economice?...:(:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla cu concediu prenatal si cartea de munca in cazul desfiintarii institutiei florea daniela florea daniela sunt angajata la Politia comunitara si ma aflu in concediu prenatal.Am primit un preaviz ca institutia se desfiinteaza(partial) pina pe 21 octombrie. Ce se ... (vezi toată discuția)
Termen de actionare in judecata shelter shelter Este bine daca am postat acest mesaj aici? Jurisprudenta inseamna printre altele si Stiinta Dreptului. Am absolvit o anumita Universitate in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Cand si cum ma pot pensiona si anticipat si pentru limita de varsta? punci punci Subiect: drept la pensionare Pe moment sutn fara nici un venit si traesc din mila altora pina ajung sa rezolv ceva si pe urma sa-mi inapoezi ... (vezi toată discuția)