avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anularea unui cost suplimentar telefonie rezultata din ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anularea unui cost suplimentar telefonie rezultata din Frauda/Furt

Buna ziua,

Firma unde sunt administrator are in proprietate , parte dintr-un abonament de grup , un numar de 12 cartele , una dintre acestea s-a ratacit la un moment dat si nimeni nu a observat asta si deci nici nu a blocat cartela respectiva.

Luna care a trecut surpriza a fost foarte mare sa vedem ca factura in loc de aprox 500ron cat era de obicei , era de data asta de 2500 ron. Dupa analize , se pare ca cartela care s-a ratacit a fost gasita de cineva care a reusit sa faca un cost suplimentar surprinzator, inclusiv jocuri online si alte cheltuieli suplimentare.

Oare ce putem face in acest caz ? Putem cere operatorului sa ne amane factura pana rusim sa ne recuperam datoria ? Pentru ca nu reusim sa platim asemenea suma ...

Se poate intenta proces persoanei care a facut costul suplimentar sa ne recuperam dauna ? Problema este ca nu stim cine este aceasta ?

A mai intalnit cineva asemenea caz ?

Multumesc anticipat
Mircea
Sunteti bun de plata , nu exista solutie. In cazul neplatii veti primi somatie de la firma de telefonie si va inchid telefoanele. Pana la recuperarea sumei (??) platiti. Daca gasiti persoana vinovata puteti sa o chemati in judecata ,insa pentru o suma asa de mica mai mult cheltuiti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)
Investigatie frauda facuta de pe o cartela de telefon pierduta lemnarm lemnarm Salutari, Firma pe care o detin are abonament de grup la Orange si un numar de 13 cartele , una dintre acestea a fost ratacita in urma cu 2-3 luni (noi nu ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma de telefonie mobila Jenu68 Jenu68 Buna seara! Am studiat putin subiectele de pe forum in ideea de a nu repeta intrebarea. Sunt utilizator nou si n-am gasit nimic. Poate n-am stiut unde sa ... (vezi toată discuția)