avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CREDIT SAU CARD? TOT NECAZ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CREDIT SAU CARD? TOT NECAZ

Buna ma numesc nelu si am nevoie de cateva sfaturi la o problema.
In anul 2007miam dat demisia de la o fabrica.Mam dus la o firma care avea nevoie de sofer sa ma angajez.Am lucrat un timp scurt de proba iar apoi mau chemat la birouri sa semnez pt angajare. am lucrat un an apoi mau dat in somaj spunind ca firma nu mai merge asa bine si no sa mai poata plati.Dupa un an si ceva mau sunat daca mai sunt interesat de post ca siau revenit si le trebuie din nou sofer.am acceptat deoarece terminasem somajul si ami cautam de lucru .Am inceput bucuros ca nu trebuia sami mai bat capul cu anunturi sa caut un servici.mergand pe incredere am semnat din nou doar ca de data asta doua;unul pt angajare altul pt un card de salar urmand sami scot salariul de la bancomat si sa nu mai stam sa semnam stat de plata.Trece luna simi dau salariul in mana :nu pe card nu pe stat,intreb cardul? imi spune ca nu au avut timp sa faca toate formalitatile dar o sa vina si cardul.Dupa un timp ma anunta ca vine directorul bancii cu care lucra sami faca card,intru in birou imi da sa semnez un formular si il intreb atat? el zice da restul completeaza firma.trec lunile fara sa mai vina cardul.Intr-o zi imi spune sami caut de lucru ca ei vor sa inchida firma si ma pune sami dau demisia o scriu si plec ingandurat(mult am mai lucrat)Nu demult primesc o comunicare de la un executor bancar am o suma de 15000ron+dobanzi,comisioane si cheltuieli de executare.nu stiam ce se intimpla si ma duc la banca acolo aflu ca am avut un card de salar(contactul cel semnasem pe langa cel de angajare)iar suma de pe card transformanduse in credit nemaiplatinduse dobanzile(pe contractul ce urma sal completeze firma)
Imi dau si o copie a contractului de credit completat si semnat dar altceva nu ce am semnat eu.Mau pus pe ganduri si am mers la fortele de munca sa vad daca am fost angajat in perioada chemarii inapoi pana in cea a demisiei.NU nu ati mai fost angajat de la data intrarii in somaj pana in prezent imi spun cei de acolo.Ma itorc la banca sii spun directorului ca nu am fost angajat si nu am luat credit sau card si nu este ce am semnat eu .nu este semnatura mea.Nimic avem acte ca ai semnat contract de credit raspunsul final de la banca. ce sa fac va rog.
multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 02:56, 1 Noiembrie 2011
Trebuie sa faceti o plangere penala pentru fals si uz de fals impotriva patronilor firmei unde ati lucrat.
Multumesc de sfat dar banca ma poate executa pana mi se ia plangerea in considerare?
majoritate celor din politie sunt prieteni buni cu patronii
Din pacate da. Executarea silita se va putea suspenda numai dupa ce se va dispune inceperea urmaririi penale. Formulati in acelasi timp si o contestatie la executare, in care invocati acelasi lucru. Solicitati, in cadrul contestatiei, suspendarea executarii silite.
deci cu banca nu am treaba numai cu patronii? cei de la banca nu trebuia sa mi faca crditul la banca fiind si eu de fata? nu trebuiau alte documente pe care sa le semnez la acel credit?
In mod normal o cerere de credit se semneaza la banca, in prezenta unuia dintre functionarii lor. Puteti sa includeti in plangerea penala si pe semnatarii contractului de credit din partea bancii. organele de cercetare penala au obligatia sa identifice toti faptuitorii.

Alte discuții în legătură

Card de salariu dori31 dori31 Buna am si eu o problema din anul2002 pana in 2008 am lucrat la o firma angajata cu carte de munca.in2009mau trimis in somaj.in 2007 miam cumparat o locuinta ... (vezi toată discuția)
Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)
Instanta - dovada platii drepturile salariale exclusiv cu fluturasii de salariu? bogdana_dan bogdana_dan Am actionat in judecata societatea la care am lucrat pentru neplata drepturilor salariale. Mentionez ca timp de 5 luni (cat am lucrat la firma respectiva) nu ... (vezi toată discuția)