avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor demis !?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor demis !?

Indeplinesc functia de cenzor ales in adunarea generala a proprietarilor -avand si contract de mandat pentru o perioada de doi ani- si intrucat nu sant pe placul celor din comitetul executiv, carora nu le place de fel sa respecte legea, presedintele umbla prin bloc cu o lista de semnaturi pentru inlaturarea mea. Cum credeti ca trebuie sa actionez?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:49, 2 Noiembrie 2011
Am avut o discutie la nivelul serviciului specializat din cadrul primariei si am concluzionat ca nu pot fi indepartat decat in cadrul adunarii generale iar tabelul lor cu semnaturi nu le foloseste la nimic, asa dupa cum, corect, a afirmat si elga50 (multumesc frumos!). De fapt, cei din comitet folosesc o smecherie, in sensul ca strang semnaturi pentru a angaja un cenzor extern, si astfel sa ma puna in fata faptului implinit dar totul este abuziv si ilegal pentru ca nu se pot substitui adunarii generale iar cei de la primarie m-au asigurat de tot sprijinul lor. Precizez ca, si la noi, destinele blocului au incaput pe mainile unor smecheri care nu inteleg sa respecte legea (de fapt nici nu o cunosc) si vor sa profite la maxin si cu nerusinare de functiile lor... Interpreteaza dupa bunul plac legile si daca le-am atras atentia ca gresesc m-au acuzat ca sant impotriva intereselor blocului... Azi le-am comunicat ferm ca nu voi ceda la presiunile lor si voi merge, chiar de-ar fi sa fiu singur, pana la capat caci nu au ce sa-mi faca. Sant absolvent de studii superioare economice si juridice si nu-i pot lasa sa-si faca de cap.
Asa sa faceti! Nu va lasati intimidat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Demisie comisie de cenzori mira55 mira55 Cei trei membri ai comisiei de cenzori si-au dat demisia din cauza faptului că nu puteau suporta presiunea presedintelui comitetului executiv. Ulterior, ... (vezi toată discuția)
Preluare conducere de la presedinte si administrator ostili andr3iu andr3iu Buna ziua, Incercam sa preluam conducerea asociatiei de la un presedinte care isi urmareste interesele proprii. Acesta este in stransa legatura cu firma de ... (vezi toată discuția)