avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recurs dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recurs dizolvare societate

Buna dimineta,
Ma puteti ajuta va rog cu un model de recurs impotriva unei sentinte de dizolvare a societatii in baza art.237 alin.1 , lit.c din Lg.31/1990. Mentionez ca am calitate de creditor in cadrul procedurii insolventei deschise impotriva societatii a carei dizolvare s-a pronuntat.
Procedura insolventei s-a deschis inaintea pronuntarii dizolvarii, solicitate de ORC.
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: lorefaur , utilizator 08:44, 3 Noiembrie 2011
Da, dupa publicarea in MO. Dar de ce nu luati legatura cu lichidatorul/administratorul judiciar?
Aveti posibilitatea sa faceti recurs impotriva sentintei de dizolvare a societatii insa nu va ajuta cum nimic acest demers daca societatea se afla sub incidenta legii 85/2006 privind procedura insolventei.
O sa iau legatura cu administratorul judiciar. Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ADELA STROE ADELA STROE o societate are o datorie catre societatea mea de 2 000 lei, ma dat-o in judecata, mi-a fost admisa cererea, am depus pt investirea hotararii insa injstanta ... (vezi toată discuția)
Dizolvare registrul comertului ADELA STROE ADELA STROE am o societate pt care Registrul com a introdus procedura dizolvarii. in data de 17.02.2010 Tribunalul accepta cererea in data de 15.03.2010 eu introduc ... (vezi toată discuția)
Firma in dizolvare fany22 fany22 BUNA, Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)