avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare auto, taxa de ridicare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare auto, taxa de ridicare

Buna ziua,
din pacte fac parte din cei multi care au avut masina ridicata.
Am citit foarte multe comentarii cu privire la acest subiect pentru ca intentionez sa solicit anularea procesului verbal dar am o problema.
Masina este pe persoana fizica iar cand am fost sa ridic masina factura pentru plata taxe de ridicare am facut-o pe firma. Mentionez ca am un contract incheiat intre mine si firma pentru folosirea masinii.
Intrebare: credeti ca o sa am probleme cu recuperarea taxei?.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:28, 1 Noiembrie 2011
Daca aveti contract cu firma nu cred sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina avariata xms xms Buna ziua. Apelez la acest forum pentru un punct de vedere subiectiv asupra unei eventuale contestatii. Ieri seara mi s-a aprins pe bordul autoturismului becul ... (vezi toată discuția)
Explicare dispozitiv hotarare judecatoreasca Valir Valir Buna seara ! Sper sa ma puteti ajuta in a obtine o transpunere intr-un limbaj comun pentru urmatoarea sentinta data in cazul meu. Pentru a va introduce ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala admisa, recuperare amenda Raluca1771 Raluca1771 Buna seara! In urma unei plangeri contraventionale introdusă în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE LOCALĂ SECTOR 6 BUCUREŞTI ... (vezi toată discuția)