avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru comun cu 2 activitati diferite.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru comun cu 2 activitati diferite.

buna ziua.
doresc sa stiu daca in aceeasi locatie(spatiu comercial) pot functiona o intreprindere individuala si un srl avand activitati diferite.
va multumesc.succes.
Cel mai recent răspuns: s.c. tia adviser group s.r.l. , Consilier juridic 02:26, 4 Noiembrie 2011
in aceeasi locatie pot functiona si un srl si o intreprindere individuala daca spatiul permite acest lucru; adica daca mai exact sunt mai multe incaperi in acel spatiu comercial astfel incat sa poata fi numerotate camerele si un dintre ele sa-si desfasoare activitatea de exemplu in camera 1, iar cealalta in camera 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)