avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termenul de recurs in contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termenul de recurs in contencios administrativ

termenul de recurs (in contencios ad-tiv) este de 15 zile de la comunicare sau de 5 zile?
Cel mai recent răspuns: maria tofan , utilizator 13:03, 1 Noiembrie 2011
Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea sentintei pronuntata de instanta de fond.
Termenul de 5 zile este pentru recursul asupra respingerii exceptiei de necompetenta materiala a instantei de judecata si curge de la pronuntare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere revizuire pui_horatiu pui_horatiu Buna ziua! Am si eu o speta: Am castigat o cauza in prima instanta (Tribunal contencios ad-tiv), obtin o sentinta, cu drept de recurs in 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)
Comunicare informații publice - hotãrâre definitivã Radu9 Radu9 Curtea de Apel a respins recursul, menținând hotărârea instanței de fond. Conform acesteia instituția este obligată să comunice ... (vezi toată discuția)