avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce fel de judecata e asa?????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce fel de judecata e asa?????

Intr-un proces civil, martorul partii adverse vine si declara mincinos ca a fost de fata la semnarea actului de vanzare cumparare , ca acel document s-a semnat la ora 12 amiaza.
Eu aduc documente cu data si ora , care atesta ca la ora la acea ora si in jurul acelei ore eram in alte institutii.Clar nu eram la ora aceea unde declara martorul.
Judecatorul ma respinge si admite castig partii advers.
Doamne! Cum judeca acesti oameni( judecatori)!!!!!
Cel mai recent răspuns: 18elena , utilizator 16:48, 1 Noiembrie 2011
daca proba dvs nu este conforma cu legea, atunci solutia este corecta. ce probe ati adus in favoarea dvs referitor ora si locatia aferenta?
sunt probe legale, documente inregistrate la banca, primarie, registrul comertului unde am achitat taxe si facut depuneri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri, audierea martorilor Marc767 Marc767 Am o rugaminte, in contenciosul administrativ, am nevoie de declaratia unor martori care sint angajatii partii adverse. Pot sa intocmesc o lista cu intrebari ... (vezi toată discuția)
Evacuare - are sau nu dreptate dl avocat? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori va rog mult de tot sa stiu daca sunt dusa cu zaharelul sau chiar avocatul are dreptate? am un proces pe rol inca din 2008 pt o afurisita ... (vezi toată discuția)
Cerere de respingere a probei cu martori lacramioara81 lacramioara81 buna ziua! Cum se poate cere de la instanta sa respinga proba cu martori, avand in vedere ca partea adversa a cerut proba cu martori, insa eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)