avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare - are sau nu dreptate dl avocat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare - are sau nu dreptate dl avocat?

buna ziua!

as dori va rog mult de tot sa stiu daca sunt dusa cu zaharelul sau chiar avocatul are dreptate?
am un proces pe rol inca din 2008 pt o afurisita de evacuare care s-a transformat intr-un razboi cu cerere reconventionala cu drept de retentie (o intreaba aiureala). in fine, si normal s-au adus la dosar acte solide de catre mine si ca sa zic asa un procent de 20% de catre partea adversa numai poze, acte aiurea...etc. tot ce am cerut noi adica prescrierea pt. ca s-a trecut termenul acela de 3ani, am adus acte ca imobilul este monument istopric si tot ce cer ei acolo nu este sustinut cu avize...autorizatii etc., ca au dat tot felul de declaratii false si le-au folosit si le-am depus la dosar...si multe asemenea in favoarea mea, doamna judecatoare chiar nu a luat in calcul nimic, a admis partii adverse tot ce-au cerut domniile lor asadar nici prescrierea, le-a admis la expertiza si lucrari efectuate ilegal, ba a facut abiectiuni neintemeiate si i le-a admis si pe acelea...au adus poze si au fost luate in calcul...au adus propria lor "autoexperiza" facuta de dansii la calculator...si atatea si atatea ca m-au terminat de nervi. plus ca judecatoarea am vazut ca la obiectiunile formulate de partea adversa nu se pronunta in sala ci spune ca se va pronunta si apoi apare pe site ca deja s-a pronunta "in sedinta" publica, ceea ce chiar nu e corect, e chiar cu ochi! de 2ori a facut treaba asta.

eu acuma vazand toate astea normal ca m-am indreptat catre avocat sa discut si sa-l intreb de ce noua niciodata nu ni se ia in calcul nimic?!X-( la care avocatul mi-a spus ca acum totul se depune la dosar, se fac expertizele si tot ce s-a mai admis si ca........la urma judecatoarea va lua in calcul tot ce am adus noi la dosar si va da un verdict in functie de acestea. ASA ESTE? eu ma gandesc asa: ca daca pana acum partii adverse le-a admis tot deci a fost de acord cu tot ce au cerut iar actele si cererile noastree nici nu au fost bagate in seama....nu are cum sa mai ia act de ele la sfarsit cand dosarul e cat casa de gros din cauza atator acte si poze si atatea prostii numai ca sa fie acolo la dosar...
deci chiar asa este? adica daca nu le-a admis cand am cerut noi adica in timpul procesului, sa le ia in calcul la sfarsit? din moment ce lor le-a admis tot ce au vrut? mie mi se pare o vrajeala dar...astept pareri.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:39, 13 Martie 2010
Respectam opinia dvs
Apararea si reprezentarea dvs ,la valorile solicitate ,este conditionata de interesul si abilitatile aparatorului
Cand nu esti parte intr-un proces nu poti face o analiza pertinenta si de pe margine a celor declarate de vreuna din parti. Din punctul meu de vedere partii dvs. adverse ii este mult mai greu sa probeze ceea ce cere si de aceea e posibil sa administreze mai mult material probator. Instanta are obligatia de a admite toate acele probe care pot justifica pretentiile acesteia. Dvs. cred ca nu va mai sunt necesare alte probe deoarece aveti deja un titlu in baza caruia solicitati evacuarea..
Si oricum aveti toate caile de atac la indemana daca hotararea va este nefavorabila. Nu renuntati la folosirea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce judecatorul nu ia in calcul prescrierea?pot sesiza dna-ul? hopeless1 hopeless1 buna ziua sunt tare curioasa sa inteleg de ce judecatoarea la care mi se judeca dosarul pur si simplu nu vrea sa ia in calcul prescrierea partii adverse de ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)
Recurs - pozele atasate de petent la dosar sunt nule daca nu sunt facute de politist? Cris89 Cris89 Ma duc la recurs pentru o contestatie de proces verbal sisunt curios daca pozele care le a atasat la dosar petentul sunt nule daca nu sunt facute de politist!! (vezi toată discuția)