avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scuter furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scuter furat

Buna ziua, am achizitionat un scuter acum 1 an jumate, cu acte de Italia fara sa fac un contract de vanzare cumparare, am vandut scuteru de vreo 2 luni si am fost contactat aztazi de politie sa ma prezint la sectie....am fost si sa ajuns la concluzie ca scuteru ii furat de doi ani. Deci, problema este ca eu stiu doar un prenume de la cine l-am cumparat si nimic mai mult. I-am inapoiat banii respevtivului care a cumparat scuteru de la mine, si scuteru a ajuns inapoi la propietar, dar am ramas eu care din cate inteles sunt suspect pt furt, daca nu se gaseste respectivu de la cine am cumparat eu
Cel mai recent răspuns: thementor , utilizator 15:00, 4 Noiembrie 2011
Doar daca se vor gasi probe cum ca dvs. sunteti autorul furtului veti avea probleme.Sau , daca se va gasi alt autor, s-ar putea cerceta si daca stiti ca bunul este furat, ori ati fost complice sau tainuitor ,caz in care, de asemenea, veti putea fi tras la raspundere.
Altfel, prejudiciul fiind recuperat, nu ar mai trebui sa aveti probleme.
Am inteles, mai am o intrebare, moto scuterul cumaparat de mine, a fost inregistrat de unchiul meu, pe numele sau.El fiind un functionar public care se ocupa cu inregistrarile in localitatea respectiva. Agentu care se ocupa de caz, a zis ca se poate lua in considera ca neglijenta in serviciu.Nu inteleg de ce, eu i-am dat actele de Italia sa uitat peste ele si a facut inregistrarea., nu avea de unde sa stie ca este furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna credinta, moped furat, recuperat de la politie ciprian1981 ciprian1981 Buna ziua, Am cumparat anul acesta in mai un scuter de la un cetatean roman, nu am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta, moped furat, predat la politie adrianomb adrianomb Buna ziua, Am cumparat in 2014 un scuter de la un cetatean roman, am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Marfa confiscata granita ungaria Adrian_Hogea Adrian_Hogea Acum cateva zile am fost in italia si am cumparat 4 motoare de barca, initial am vrut sa cumpar 2 dar am gasit 4 bune asa ca le-am cumparat pe toate, problema ... (vezi toată discuția)