avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila

In cit timp dupa accident usor trebuie complectate actele pentru constatarea amiabila si in ce termeni trebuie depusa la asigurator?
Multimesc,
Dasha
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:21, 1 Noiembrie 2011
Termenul este de 24 de ore dar se poate instiinta asiguratorul si telefonic si urmeaza apoi sa depuneti si actele necesare deschiderii dosarului imediat ce situatia va permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am avut un accident ,circulam pe un drum cu prioritate,din ... Brandiu Silvestru Brandiu Silvestru Buna ziua,am avut un accident ,circulam pe un drum cu prioritate,din partea stanga mi-a iesit brusc in fata o masina care avea stop,dar nu l-respectat,si ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul unui accident ușor, cu pagube materiale mici? ContSters442557 ContSters442557 In cazul in care sunt lovit in trafic si accidentul e unul usor cu pagube mici ,eu decid sa declar accidentul la politie stiu ca in 24 de ore. Am cateva ... (vezi toată discuția)