avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor de la primarie pentru centrala de apartament?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor de la primarie pentru centrala de apartament?

Buna.Am auzit ca cine pune centrala termica de apartament primeste 40% din valoarea centralei termice.Este adevarat?Ce lege prevede acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:18, 1 Noiembrie 2011
Nu exista asa ceva la nivel national. Este posibil sa fie la nivel local dar imi e greu sa cred ca exista vreo primarie care sa isi permita.

Borbely spunea ieri ca UE va impune o taxa verde pe aceste centrale.
Multumesc.Si eu m-am gandit c-ar fii prea frumos din partea primariei.
Puteti incerca modalitati de incalzire verde: panouri solare, centrale geotermale (pentru case), etc unde subventia asigura pana la 90% din pretul final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)
Debransare radet Niculescugh Niculescugh Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca? Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)
Distanta montare evacuare gaze centrala termica alfonsopvv alfonsopvv Buna ziua, vecinul de apartament vrea sa scoata tubulatura de evacuare a gazelor arse de centrala termica printr-un perete care formeaza un unghi de 90 grade ... (vezi toată discuția)