avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozite

In cazul in care Primaria dintr-o anumita localitate mediatizeaza posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor prin intermediul unui card emis de o anumita banca...daca contribuabilul opteaza pentru achitarea acestora prin aceasta metoda , comisioanele ocazionate de utilizarea cardului si implicit efectuarea platilor este normal sa fie platit de contribuabil sau trebuie suportat din bugetul local al localitatii?Exista cadrul legal de a impune din partea consiliului local suportarea comisioanelor de care oameni/contribuabili? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:30, 1 Noiembrie 2011
Autoritatea locala nu poate achita comisioanele bancare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane banca incasari si plati (asociatie proprietari) Almaris Almaris Am o nelamurire legata de comisioanele percepute de banca la care asociatia are deschis cont. Mai exact modul de repartizare a acestora pe lista de plata. ... (vezi toată discuția)
Fond de penalizari. ceau ceau Dupa parerea moderatorilor chieltuielile ocazionate cu: taxa gestiune cont bancar, comisioanele banci la depunere in contul bancar, taxele ocazionate cu OP ... (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)