avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi salariale

cum se recupereaza de la angajati drepturile salariale necuvenite cf hot judecatoresti,(venitul brut sau se retine numai venitul net fara contrib cuvenite)
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 18:31, 2 Noiembrie 2011
datoria salariatului este scadenta, lichida si exigibila ?
Depinde cum faceti solicitarea catre instanta.
cu legea 330 angajatorul nu a mai platit un spor angajatii lor cf ccm, s a dat in judecata angajatorul si la tribunal au castigat angajatii si s au repus in drepturi,angajatorul a facut recurs la curtea de apel si i s a admis recursul. angajatii am primit sporul in aceasta perioada iar angajatorul a platit contributiile aferente, ce suma se va recupera
de catre angajat
se retine suma bruta (stagiul de cotizare de la CAS trebuie sa reflecte realitatea pana la urma...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca: suma bruta sau neta? smeagull smeagull Buna ziua, Ca angajator, am pierdut recent un litigiu cu un fost salariat, pentru unele sporuri salariale. In hotarare este cuprinsa suma pe care o am de ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie concediu odihna acsargu acsargu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea problema: in luna febr mi-am luat 22 zile concediu odihna pe care am primit aprox 2000 lei (indemn + ... (vezi toată discuția)
Limitare puncte pensie Radu Cristian Radu Cristian Buna ziua, Legea 19, la art. 78 (acum abrogat) prevede o limitare a punctajului anual la 5 puncte. Pentru anul 2001 si urmatorii s-a retinut contributia CAS a ... (vezi toată discuția)