avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire drepturi salariale angajat bugetar-contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire drepturi salariale angajat bugetar-contractual

Buna ziua, Va contactez pentru urmatoarea problema: Am fost angajat intr-o institutie publica, pe functia de referent IA, contractual, din data de 21.04.2008. in momentul acela avand studii medii, respectiv liceu si diploma de bacalaureat. In cursul anului trecut am terminat facultatea si am promovat pe studii superioare, noua functie fiind de Expert II, contractual. Mi s-a comunicat ca va trebui sa astept 6 luni din momentul trecerii pe studii superioare , pentru a-mi putea creste si salariul echivalent cu functia Expert IA) . Am asteptat acele 6 luni , dupa care mi s-a comunicat ca trebuie sa mai astept 3 ani pentru a-mi putea creste salariul, deoarece s-a modificat legea, respectiv angajatii contractuali au aceeasi lege cu functionarii publici. Am rugamintea sa ma ajutati in aceasta privinta, daca, conform legii trebuie sa astept 3 ani din momentul trecerii pe studii superioare pentru a-mi putea creste salariul echivalent Expert IA contractual). Am nevoie exact de nr. legii. Va multumesc O zi buna in continuare! Cu stima, Alin IANCU
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:17, 3 Noiembrie 2011
av.antoanelageaman a scris:

daca vrea conducerea se rezova...:D...nu se incalca nici o lege prin asta...

Nu este un angajator privat,este institutie de stat,asa incat promovarile sunt reglementate strict de asemenea si salarizarea.
Angajatorul nu face decat sa aplice legislatia salariala in vigoare ,nu se pune problema in cazul utilizatoarei de vointa /rea vointa conducerii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)