avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in insolventa !!! Imi trebuie adeverinta pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa !!! Imi trebuie adeverinta pentru somaj data de firma aflata ininsolventa!!!

Firma la care am lucrat a intrat in insolventa de 2luni . Imi trebuie adeverinta pentru somaj ca sa imi completez cele 12 luni .mentionez ca in prezent lucrez la o alta firma , iar aceasta restructureaza postul meu si ma va da in somaj.Poate lichidatoarea firmei sa-mi elibereze adeverinta si sa-mi platesca contributiile la somaj, retroactiv , pt ca am inteles de la fostul patron ca nu s-au platit contributiile., iar el nu mai poate sa faca nici o operatiune pe firma.Cum as putea face rost de aceasta adeverinta altfel?
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 11:48, 26 Ianuarie 2012
lichidatorul va elibereaza toate documentele de care aveti nevoie.
multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa stiu daca fostul patron mai poate plati doar pentru mine contributiile la somaj, pt ca, mi s-a spus ca firma are blocate conturile si nu mai are dreptul sa faca nici o operatiune . Ar putea lichidatoarea sa faca plati in numele firmei ?
Fostul patron nu va mai poate plati contributia la somaj, avand in vedere ca este numit un lichidator ...
lupuvioleta a scris:

multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa stiu daca fostul patron mai poate plati doar pentru mine contributiile la somaj, pt ca, mi s-a spus ca firma are blocate conturile si nu mai are dreptul sa faca nici o operatiune . Ar putea lichidatoarea sa faca plati in numele firmei ?

plati poate sa faca din caserie direct la ghiseul Trezoreriei.
Lichidatorul are obligatia sa solutioneze problema juridica a angajatilor pana la radierea firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului bogdaner bogdaner sotia urmeaza sa nasca in luna ianuarie 2011.eu am lucrat pana in aprilie 2010 timp de 3 ani si cateva luni dupa care am intrat in somaj.la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Acte ptr dosar somaj eliberate de casa de insolventa CernatRodica CernatRodica Pe perioada cat o anagajata a unei firme se afal in concediul de maternitate firma a dta faliment iar acum dupa 2ani aceasat are drept la somaj.Actul necesar ... (vezi toată discuția)