Am depus astăzi la judecătorie dosarul de chemare în judecată a unui proprietar care nu a plătit întreţinerea din ianuarie 2011. Mi s-a dat termen 02,10,2012. Până la această dată, probabil că datoria se va tripla.
Rugămintea mea este ca cei care au trecut prin această experienţă, să-mi spună şi mie cum au procedat, cât a durat judecarea etc.
Mulţumesc!
Vi s-a dat termen in octombrie 2012? Wow!
Pana atunci se pot intampla multe lucruri, debitorul poate sa achite toata datoria si sa ramaneti fara obiect, poate sa recunoasca la primul termen datoria sa sa nu puteti recupera cheltuieli de judecata, poate sa nu plateasca nimic si sa se mai acumuleze alte datorii...la primul termen va modificati cererea de chemare in judecata, mentionand suma restanta de la acea data.
Aveti dreptul sa solicitati presedintelui de instanta,sa dispuna termen la urgenta,avand in vedere ca eventuala intarziere in solutionare poate atrage marirea debitului si eventuala suspendare a furnizarii serviciilor publice
Daca ati formulat plangere pentru debitul X,indiferent cat se va majora debitul pana la primul termen,daca nu formulati cerere de actualizare debit,instanta va solutiona strict suma initial precizata
Incercati sa obtineti prin cerera dv un termen mai apropiat, dar instituiti imediat privilegiu imobiliar, calculati penalizari si sistati-i utilitatile daca se poate din punct de vedere tehnic.
Stop utilitati
SimonaBardea
Buna ziua!
Avem un proprietar care are restanta la intretinere peste 2000 ron si locuieste la etajul 4 (ultimul etaj) si am vrea sa stim daca putem sa ii ... (vezi toată discuția)