avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate URGENT! Pe ordinul de plata am scris gresit codul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

URGENT! Pe ordinul de plata am scris gresit codul bancii

Buna seara,
Ma puteti lamuri si pe mine ce se in cazul in care am facut un ordin de plata de transfer, dintr-o banca din Germania in Romania,iar la beneficiar am scris eronat cod-ul bancii (swift-ul). Ce se intampla in cazul acesta, s-a procesat si validat OP-ul? Este posibil din contul din Germania sa iese banii, daca la beneficiar cod-ul iban este bun si doar cod-ul bancii este eronat? #-o
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:17, 1 Noiembrie 2011
daca ceva nu va functiona, banii se vor returna in contul de unde au fost debitati. veti pierde doar comisionul bancar.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament bancar- inselaciune bilete vacanta ContSters297103 ContSters297103 e o spetza personala am fost plecat la mama in moldova..lanaga Husi;;la berezeni, vreo 7 zile consoarta s-a ocupat de vacanta noastra, doi adulti si un ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie in canada dascalescue dascalescue Desi am o decizie de pensie nu pot primi banii prin transfer international in Canada din cauza faptului ca Banca mea Banca Scotia nu are IBAN. Are numai ... (vezi toată discuția)
In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. ... mosu1907 mosu1907 In urma cu o luna , o cunostinta, imputernicit vinde un apartament. Doreste sa transfere banii in contul beneficiarului in canada. Banca ii comunica ca aceasta ... (vezi toată discuția)