avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu angajati?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu angajati?

Taica-miu este taximetrist i-a fost suspendat carnetul.
Poate angaja unu sau doi oameni sa lucreze pe masina ? Daca da in ce conditii ce pasi trebuie urmati ? va multumesc pentru ajutor ! numai bine
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 11:07, 2 Noiembrie 2011
Da, poate angaja, in aceleasi conditii in care se face orice alta angajare.
Unele raspunsuri gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat la o trecere de nivel cu calea ferata lopdog lopdog O mica problema plz . Taica-miu se ducea catre un prieten si la o trecere de nivel cu calea ferata au inceput sa se aprinda luminile rosii in momentul trecerii ... (vezi toată discuția)
Salariati detasati in germania ada21adina ada21adina Buna ziua, va rog mult sa ma sfatuiti ce pasi trebuie urmati in cazul salariatilor care pleaca sa execute o lucrare in Germania . Am inteles ca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Reactivarea asigurarii de sanatate dupa o intrerupere de cativa ani bcpantea bcpantea In ultimii 6 ani nu am lucrat si nu am platit contributia lunara pt asigurare, astfel incat nu mai sunt in sistem. De luna viitoare voi reincepe lucrul si as ... (vezi toată discuția)