avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariati detasati in germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariati detasati in germania

Buna ziua,
va rog mult sa ma sfatuiti ce pasi trebuie urmati in cazul salariatilor care pleaca sa execute o lucrare in Germania . Am inteles ca ar trebui completate niste formulare la Casa Nationala De Pensii...
Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 17 August 2012
Este vorba despre obtinerea formularul european A1.
Detalii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Formular tip a - salariati detasati in strainatate! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Aveti idee sau imi puteti spune si mie unde gasesc formularele de tip A pentru salariatii detasati in strainatate? Am control de fond si sunt ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 stelach stelach Buna ziua, O firma cu obiect principal de activitate in plasarea fortei de munca, poate sa incheie contracte individuale de munca in Romania , si ... (vezi toată discuția)