avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cetatenie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cetatenie

Fiica mea are cetatenie romana-italiana ,prin casatorie.Ar dorii sa isi i-a fratele minor,definitiv in italia.Poate sa ii faca si acestuia cetatenie italiana?si in cat timp?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 09:09, 2 Noiembrie 2011
Depinde de legislatia italiana pentru cetatenie...,poate sa/l ia in Italia cu acordul expres al ambilor parinti declaratie notariala in acest sens!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord pentru iesirea din tara a minorului alessandra2221 alessandra2221 buna ma numesc Alexandra...as avea si eu o intrebare...eu sunt plecata in Italia si as vrea sa imi aduc fetita la mine...problema este ca nu pot veni eu in ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu copil minor in romania(tatal cetatean italian) alexalex2016 alexalex2016 Din articolul: În ce condiții putem călători cu copiii în străinătate?nu reiese ca eu si fiica mea de 3 ani (tatal este italian),am putea calatori in si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)