Nici nu stiu cum sa incep pentru ca inca sunt sub stare de soc dupa ce tocmai am aflat faptul ca fosta mea sotie a plecat in Marea Britanie, luandu-l cu ea si pe fiul meu in varsta de 7 ani.
Pe timpul scurtei vacante scolare de toamna (este clasa I), am fost anuntat de catre fiul meu ca vor pleca in Anglia, la fratele fostei sotii. Surpriza avea sa vina astazi cand am sunat la mama ei, ingrijorat ca nu am reusit sa-i prind la telefon. Mi s-a spus ca au ramas acolo, ba chiar ca el a fost inscris de urgenta la o scoala pentru emigranti.
Noi am divortat in 2010, iar minorul a fost incredintat mamei. In momentul divortului, exista o colaborare in ceea ce-l priveste pe minor, astfel incat nu s-a solicitat stabilirea unui program de vizita. Ulterior, relatia dintre noi s-a deteriorat si sa ajuns la ceea ce am povestit mai sus. Mentionez faptul ca la data divortului, minorul se afla in ingrijirea parintilor sotiei, in alta localitate. Imediat dupa divort, a fost adus in Bucuresti si a locuit cu fosta sotie la niste prieteni. A fost inscris la gradinita, scoala, dupa care brusc a fost mutat din nou in provincie pe motivul ca fosta nu se mai intelegea cu acei prieteni.
Va rog sa ma scuzati pentru ca detaliez foarte mult, dar vreau sa evidentiez faptul ca acest copil numai de liniste si un camin stabil nu are parte.
Intrebarea mea este daca mai exista sanse sa-l pot vedea.... Nu stiu decat ca e in Anglia. Nu am adresa sau alte detalii.
Si nici liniste....
Nu prea e temei pentru reincredintare, insa puteti cere exercitarea autoritatii parintesti in comun.
Daca nu aveti date despre unde se afla doamna o sa fie mai dificil, ar trebui sa faceti o sumedenie de demersuri. Preferabil cu avocat.