buna seara am si eu o intrebare.as putea deschide un proces de reincredintare in Marea Britanie avand in vedere ca eu sunt aici iar fostul meu sot si fiul meu de 8 ani se afla in Spania?Ceea ce ar fi trebuit sa fie o vacanta pentru fiul meu s-a transformat intr-o sedere definitiva cu,care eu nu am fost de acord.L-am lasat sa mearga cu tatal sau in vacanta in Spania pentru 3 luni si acum nu mai pot da de el.suntem divortati iar la divort i s-a stabilit domiciliul la tata.acum nu mai am dreptul sa vorbesc cu el nu am voie sa ii zic nimic care ar putea sa il faca sa vrea macar sa vina alaturi de mine.custodia a ramas comuna si am vrut sa ajung la o intelegere cu fostul sot pentru interesul copilului.am spus ca nu am voie sa vorbesc cu el decat asa cand bunica paterna si fostul meu sot au nevoie de bani sau alte lucruri.mi se reproseaza ca ii trimit doar pensia alimentara ma ameninta si ma santajeaza.am incercat sa iau legatura cu mai multi avocati din orasul din care provin insa cam toti se dau la fund cand aud de numele avocatei care l-a reprezentat in procesul de divort.acum sunt in anglia si am inteles ca as putea deschide un proces de aici.va multumesc.
Drept vizitare minor
geosch
Buna seara,
Nici nu stiu cum sa incep pentru ca inca sunt sub stare de soc dupa ce tocmai am aflat faptul ca fosta mea sotie a plecat in Marea Britanie, ... (vezi toată discuția)