avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetare

un politist intocmeste un dosar penal unui militar, actele premergatoare. se poate inceta la nivelul politiei dosarul si poate fi el anchetat de politisti judiciari?
Cel mai recent răspuns: lucida , utilizator 17:11, 3 Noiembrie 2011
Competenta revine parchetului militar. Politistul trebuie sa-si decline competenta. Dosarul nu poate "inceta" la nivelul politiei.
nu asta am vrut sa spun. daca studiind cazul , de un avocat sau politist, nu sunt suficiente probe in dosar. adica nu prea are cum sa-i invinuiasca pe militar. el tot da dosarul mai departe asa cum il are fara suficiente dovezi?
e incriminata o fapta aparent ilara construita pe 3 declaratii. atat ca proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parchetul competent misu11 misu11 Bună! Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penală împotriva unui organ de cercetare penală (comisar ,subcomisar de poliție si ... (vezi toată discuția)
Legala sesizare a organului de up luci_an luci_an Va mai retin atentia cu o problema. Descriere speta: Organul de cercetare penala din cadrul unei sectii de politie intocmeste un pv de sesizare din oficiu cu ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)