avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VA FI TRAS LA RASPUNDERE SAU NU?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VA FI TRAS LA RASPUNDERE SAU NU?

Sunt foarte curioasa daca colegul meu va fi tras la raspundere sau nu pt. ceea ce a facut. Si rog toate persoanele care sunt in masura sa imi dea niste explicatii sau sa imi stampere curiozitatea sa nu ezite sa-mi scrie, abia astept sa citesc parerile d-voastra.
In urama cu 3 sapt. colegul meu de servici a condus masina firmei inafara orelor de program, in stare avansata de ebrietate(avand o imbibatie de alcool pur in sange de peste 0.8). In urma acestei "plimbari" a rezultat un accident de circulatie (a intrat in pom), care nu s-a soldat cu victime decat cu pagube materiale, masina fiind distrusa in totalitate si cu vatamarea corporala a soferului (a stat internat in spital 1 sapt. ptr o fisura de bazin si o coasta rupta). Acum este acasa in concediu medical din cauza ca are si ceva vene deplasate la gat si trebuie sa poarte un guler medical timp de 6 sapt.
Ceea ce stiu sa va mai spun este ca permisul de conducere NU i-a fost retinut (e inca la el) si din cate stiu trebuia sa ii fie suspendat, chiar anulat cred. M-am mai informat tot de pe avocatnet.ro si am aflat ca daunele materiale si spitalizarea si toate celelalte cheltuieli care vor mai fi, va trebui sa le plateasca EL. Atunci ma intreb de ce a avut nevoie de adeverinta de la servici ptr. spital si de ce a mai primit concediu medical daca el ar fi trebiut sa plateasca toate astea, deci firma inca sa-i mai dea bani dupa "gaura" pe care a facut-o? Tot de aici am mai aflat ca ptr. ceea ce a facut el o sa i se faca dosar penal si ca o sa fie pedepsit intr-un fel sau altul, dar se pare ca inca nu l-a mai cautat nimeni ptr declaratii sau altfel de explicatii privind acest accident. As vrea sa-mi spuneti daca se poate cam cat dureaza procedurile astea sau firma ce ar trebui sa faca ( poate trebuie sa se depuna din partea firmei o plangere impotriva lui ) Si cum se procedeaza, o sa fie cautat sau va fi citat direct la tribunal la un moment dat? DAR CAND ?
PT. CA SE PARE CA DEOCAMDATA TOATA TREABA ASTA S-A MUSAMALIZAT ! Cel putin asa pare . . . nu vreau sa exagerez dar sincer parca cineva vrea sa treaca cu vederea peste asta . . . :(
Va multumesc tuturor celor care o sa-mi raspundeti si celor care o sa-mi cititi subiectul ! :P ;)
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2008
lavi_marcos, utilizator
Cel mai recent răspuns: colegul_ , utilizator 01:36, 25 Septembrie 2008
lavi_marcos a scris:

Sunt foarte curioasa daca colegul meu va fi tras la raspundere sau nu
PT. CA SE PARE CA DEOCAMDATA TOATA TREABA ASTA S-A MUSAMALIZAT ! Cel putin asa pare . . . nu vreau sa exagerez dar sincer parca cineva vrea sa treaca cu vederea peste asta . . . :(

Daca s-a musmalizat :O de ce mai intrabati :-/
Nu am spus ca s-a musamalizat, am spus ca asa pare! Si daca s-a musamalizat vi se pare normal treaba asta, ar trebui sa nici nu ne mai intrebam de ce si ce ar fi trebuit sa se intample defapt???
lavi_marcos, cata ura radiaza postul tau n-am vazut asa ceva...
daca ar fi dupa tine l-ai baga 100 de ani la puscarie pe colegul respectiv.
eu nu spun ca nu are vina. dar ce nu inteleg e de ce nu ai tu somn noaptea din cauza asta.
lasa omu in pace si lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor atata timp cat nu ai tu nici o legatura cu povestea asta.
nu mai dori raul altui om ca te pedepseste dumnezeu si cade necaz ori pe capul tau, ori mai rau... pe capul copiilor tai.
incearca sa fii mai buna si aluga-ti "energiile negative" si "sentimentele necurate" caci la un moment dat se vor rasfrange impotriva ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - biciclist acrosat de un autoturism radu_irimia radu_irimia Buna ziua, In timpul liber imi place sa merg cu bicicleta,pe distante relativ mari 30-50 km,deci nu sunt un incepator. Intr-una din plimbari,intr-un sens ... (vezi toată discuția)
Accident de munca edo23 edo23 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi in situatia urmatoare. Persoana X lucreaza la o societate Y. Are un accident de munca in timpul ... (vezi toată discuția)
Accident in stare ebrietate !!! lavi_marcos lavi_marcos Colegul meu a condus masina firmei la care lucram in afara orelor de program in interes personal, in stare de ebrietate. A avut loc un accident care nu s-a ... (vezi toată discuția)