avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat dureaza pana primesc rezultatul la probele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat dureaza pana primesc rezultatul la probele biologice?

Buna ziua ,CAT DUREAZA SA MI VINA DIN BUCURESTI REZULTATUL LA PROBE BIOLOGICE ,MA PRINS BAUT LA VOLAN ACUM 2 LUNI SI NICI ACUMA NU MIA VENIT NIMICA NICI DE LA TRIBUNAL NICI DE LA POLITIE MA PRINS CU ALCOLEMIE DE 1,01 DUPA 1,5 L VIN CU APA MINERALA.CE RASPUNS TREBUIE SA MI VINA .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 14:29, 3 Noiembrie 2011
Daca asteptati ca probele sa fie platite de politie pot sa vina si peste cativa ani. Daca le platiti dv pot sa vina si dupa cateva zile.
DAR E POSIBIL CA UN AVOCAT BUN SA MA SCAPE DE BELEA SI SA MI IAU PERMISU DUPA 3 LUNI .?EXISTA ASA CEVA ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa scap de cazier si sa mi se restituie permisul dupa 3 luni? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua am si eu o intrebare m-a prins baut la volan#-o si mia venit rezultatul la sange 1,80 si al doilea 1,60 ,intrebarea mea este cu un avocat bun ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art 81 - ce sanse am sa primesc permisul inapoi? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua o mica intrebare am si eu ,momentan mi sa suspendat permisul de conducere pt conducerea sub influenta alcolului ...alcolemia e mare in sange 1,80 si ... (vezi toată discuția)