avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa scap de cazier si sa mi se restituie permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa scap de cazier si sa mi se restituie permisul dupa 3 luni?

Buna ziua am si eu o intrebare m-a prins baut la volan#-o si mia venit rezultatul la sange 1,80 si al doilea 1,60 ,intrebarea mea este cu un avocat bun exista posibilitatea sa ma scape de belea adik sa nu mi se faca cazier si sa mi dea permisu dupa 3 luni .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:03, 4 Noiembrie 2011
Doar daca e si magician.
Chiar daca cereti o recalculare, nu va iese alcoolemia sub limita legala.
Nu aveti sanse, la o asemenea alcoolemie,oricat ar de bun avocatul, din pacate pentru dvs.
Probabil ca permisul dvs. va fi anulat la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, care ar putea fi o condamnare cu supendarea conditionata a executarii pedepsei.Dupa trecerea unui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare veti putea sustine un nou examen pentru obtinerea permisului.
Ce sa mai spui la o asemenea alcolemie? Nu cred ca va poate scapa cineva de consecinte.E cazul sa va angajati un avocat bun daca vreti sa obtineti un verdict cat mai moale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art 81 - ce sanse am sa primesc permisul inapoi? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua o mica intrebare am si eu ,momentan mi sa suspendat permisul de conducere pt conducerea sub influenta alcolului ...alcolemia e mare in sange 1,80 si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)