Buna ziua am si eu o intrebare m-a prins baut la volan#-o si mia venit rezultatul la sange 1,80 si al doilea 1,60 ,intrebarea mea este cu un avocat bun exista posibilitatea sa ma scape de belea adik sa nu mi se faca cazier si sa mi dea permisu dupa 3 luni .VA MULTUMESC
Nu aveti sanse, la o asemenea alcoolemie,oricat ar de bun avocatul, din pacate pentru dvs.
Probabil ca permisul dvs. va fi anulat la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, care ar putea fi o condamnare cu supendarea conditionata a executarii pedepsei.Dupa trecerea unui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare veti putea sustine un nou examen pentru obtinerea permisului.
Ce sa mai spui la o asemenea alcolemie? Nu cred ca va poate scapa cineva de consecinte.E cazul sa va angajati un avocat bun daca vreti sa obtineti un verdict cat mai moale.
Alcool la volan
zizou
Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)