avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Certificat de grefa
Discuție deschisă în Executare silită

Certificat de grefa


Buna ziua,

Am un proces verbal eliberat de executorul judecatoresc, reprezentand debit in suma de......, pot merge la judecatorie pentru a cere un certificat de grefa pentru " blocarea" imobilului casa de locuit pe care debitoarea il detine in coproprietate cu fratele ei?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 06:00, 3 Noiembrie 2011
Certificatul de grefa se elibereaza numai in cazul in care exista o cauza pe rol, cu privire la acea cauza.
In primul rand daca debitoarea detine imobilul in coproprietate cu fratele ei va spun daca executorul n-a facut-o ca nu se poate executare silit imobilul decat in urma unui partaj in instanta.In al doilea rand interdictia de instrainare se face de executorul judecatoresc prin notarea in cartea funciara a imobilului a somatie imobiliare. Executorul trebuia sa va spuna mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc prejudiciat de asociat MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Dosar executare silita, calitatea de creditor, urmeaza o cerere de executare imobiliara, mobiliara , poprire. Executorul care instrumenteaza ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)