avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Buna ziua,

va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: firma la care lucrez v-a inchiria un spatiu in Mall timp de 30 zile ( v-om obtine venituri in aceasta perioada acolo).
Trebuie declarat ca punct de lucru? Puteti, va rog, sa ma ajutati si cu articolul din lege?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:21, 2 Noiembrie 2011
Trebuie sa va declarati punctul de lucru la registrul comertului pentru care va trebuie contractul de inchiriere al spatiului si apoi sa va achizitionati si casa de marcat si s-o fiscalizati pe acel punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)