avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru pentru un teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru pentru un teren intravilan

Detin un teren de 5000 m.p. intravilan. Am titlul de proprietate si vreau sa stiu cam cat costa cadastrul pentru acest teren si cine il face. Terenul se afla intro zona rurala. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 10:52, 3 Noiembrie 2011
Documentatia cadastrala se intocmeste de catre o persoana autorizata. Aceasta va veni si va va masura terenul si in baza masuratorilor va intocmi dosarul in vederea depunerii la OCPI. Va trebui sa-i dati copii legalizate dupa actele de proprietate (titlul de proprietate, in cazul dvs.), un certificat fiscal (original sau copie legalizata), o eventuala adeverinta de rol si o copie BI/CI a proprietarului, acestea intregind dosarul respectiv. De depunerea lui la OCPI nu trebui sa va faceti griji, pentru ca este obligatia autorizatului.
Cat despre costuri, nu va pot spune decat ca receptia documentatiei cadastrale si inscrierea imobilului in cartea funciara va costa 120 lei (daca respectivul titlu de proprietate nu este transcris; daca este transcris, atunci cererea este scutita de tarif), bani pentru care primiti chitanta de la OCPI. Despre onorariul autorizatului..., nu ma pot pronunta; negociati direct cu acesta!!!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ceangau vasile ceangau vasile costa o intabulare pentru o casa la tara cu 2 camere???si unde trebuie sa ma adresez?? (vezi toată discuția)
Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Mostenire somy somy buna.detin o cota aparte dintr/o mostenire.ce trebuie sa fac pentru a o intabula pe numele meu. (vezi toată discuția)