avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modulul pedagogic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modulul pedagogic

Buna ziua,

Am licenta in asistenta sociala si masterul in resurse umane,
si as dori sa predau in invatamant, dar nu pot din cauza modulului pedagogic pe care nu l am facut, as vrea sa stiu cum as putea sa fac acest modul , care sant conditiile deoarece vad ca sant sistate sau neacreditate, care sant facultatile acreditate, se zvoneste ceva de master 2....va rog sa ma lamuriti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria-mihaela , utilizator 17:11, 7 Noiembrie 2011
Buna ziua. Fiica-mea a terminat Psihologie-resurse umane, la Sibiu, si a facut Modulul Pedagogic la Cluj, anul trecut, la Babes-Bolyai, deoarece ca durata a fost mai scurt si mai ieftin decat la Sibiu. Trebuie sa va interesati la Facultatea de Psihologie si acolo o sa va dea toate detaliile, nr de tel gasiti pe net. Sper sa reusiti! La revedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care dintre urmatoarele universitati este mai buna? AwesomeUsername AwesomeUsername Buna ziua, Care dintre Facultatea de Drept a Universitatii „Babeș-Bolyai” din Cluj si Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” a ... (vezi toată discuția)
Titularizare profesori jomini jomini Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Filosofie (buget, zi, 3 ani). In timpul facultatii, am urmat cursul de pedagogie doar in primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Imtrebare: ce studii sunt necesare pentru a preda in invatamantul gimnazial? matte matte Pentru a preda in invatamantul gimnazial ce fel de studii sant necesare? (vezi toată discuția)