avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NOUL COD PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NOUL COD PENAL

AS DORI SA STIU DACA S-AU PRODUS MODIFICARI IN NOUL COD PENAL PRIND CONSUMUL DE ALCOOL LA CONDUCEREA PE DRUMURILE PUBLICE CU AUTOTURIMUL. Va multumesc pentru raspunsul Dvs.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:37, 2 Noiembrie 2011
Asta o sa gasiti in Codul Rutier, nu in Codul Penal.
Noul cod penal nu a intrat in vigoare, pe de o parte, iar pe de alta, infractiunile si pedepsele privind circulatia pe drumurile publice le gasiti in cap.VI din Oug 195/2002 care a fost ultima data modificata si completata prin legea 202/2010.
Art.87 nu a fost modificat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere - redobandire robert1977 robert1977 Buna ziua Am fost condamnat la inchisoare cu executare pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica peste limita legala;am ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sergiuconstantin sergiuconstantin buna ziua,intrebarea mea este...dupa cat timp pot da examen de redobandire a permisul de conducere,in acest caz...( În temeiul art. 33 lit. a) şi lit.) b din ... (vezi toată discuția)
Lamurire din noul cod penal MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am o intrebare legata de sentinta data unei rude. Solutia pe scurt: \\\\\\" În baza art. 87 alin.1 din OUG nr.195/2002 modificată şi republicată ... (vezi toată discuția)