avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedieri in cazul comasarii spitalelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedieri in cazul comasarii spitalelor

Buna ziua. Sunt o contabila in cadrul unui spital si am revenit din concediu de ingrijire copil cu handicap pana la 3 ani.Nu am inca o luna lucrata si s-a comasat spitalul unde lucrez cu altul mai mare. In cazul in care acel spital nu poate sa preia tot personalul TESA din celelalte spitale comasate, cazul meu care poate fi? Ma dau in somaj , sau sunt obligati prin lege OUG 96/2003 "timp de minim 6 luni , nu pot fi concediata" , si voi fi preluata automat la spitalul unificat? Mentionez ca personalul care va fi preluat de la celelalte spitale , vor da concurs , iar restul ... vor fi dati in somaj.

Alte discuții în legătură

Salariata care revine din concediu crestere copil pekka pekka Va rog sa imi raspundeti daca dupa incetarea concediului de cresterea copilului pot reveni la serviciu? # angajatorul are obligatia de a ma reprimi daca pe ... (vezi toată discuția)
Concediere Carmen-Ramona Carmen-Ramona salariata revenita la serviciu din concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani poate fi concediata imp de 6 luni? (conform ... (vezi toată discuția)
Locul de munca dupa concediul de crestere al copilului ContSters67263 ContSters67263 Buna ziua! La inceputul anului 2009, in februarie parca, am intrat in concediu de crestere a copilului, concediu care expira in decembrie 2010 (atunci face ... (vezi toată discuția)