avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abonament RDS - cum renunt daca nu au o oferta ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abonament RDS - cum renunt daca nu au o oferta convenabila pentru mine?

In aceasta luna i-mi expira abonamentul ( cablu,telef.,internet ),si doresc mai multe detalii in ceea ce priveste raducerea taxelor sau chiar renuntarea la seviciile celor care imi furnizeaza aceste servicii, daca nu au o oferta care sa ma multumeasca financiar ...legal ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat =D>
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 17:11, 2 Noiembrie 2011
Detalii aflati de la companie..Daca nu va convine oferta lor, depuneti cu (nr de inregistrare)cerere de reziliere a contractului
MDORY a scris:

In aceasta luna i-mi expira abonamentul ( cablu,telef.,internet ),si doresc mai multe detalii in ceea ce priveste raducerea taxelor sau chiar renuntarea la seviciile RDS daca nu au o oferta care sa ma multumeasca financiar ...legal ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat =D>

Nu am un draft de contract al RDS-ului la indemana, insa daca nu ma inseala memoria, in acesta exista o clauza care prevede reinnoirea automata (tacita) a contractului, daca acesta nu este denuntat in timp util de una dintre parti. "In timp util" inseamna cf biroului juridic al RDS "cu minimum 30 de zile inainte de data la care doriti sa denuntati contractul" - sau, in cazul de fata, sa renuntati la prelungirea acestuia.

Din pacate nu aveti posibilitatea de a negocia contractul (puteti sa va exprimati o dorinta in acest sens dar e pierdere de timp). Cel mult puteti beneficia de oferta promotionala curenta - daca exista una actuala - la semnarea unui contract nou.

Nu stiu la ce taxe faceti referire - RDS a incercat la un moment dat introducerea "pe sest" a unei taxe lunare de mentenanta (in valoare de 5 lei, daca tin bine minte), insa ulterior compania a fost obligata de ANPC sa isi notifice clientii cu privire la aceasta printr-un act aditional, dandu-le acestora posibilitatea de a accepta sau refuza respectiva taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul rds-rcs janinando janinando 1.TREBUIE SA NE MUTAM DIN LOCALITATE. 2.AVEM BAGATA MENTENANTA FARA SA FIM ANUNTATI. Partea care ne-o pun in nas e ca am luat un diginet ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract telefonie internet tv rds bbe bbe Am semnat in 2015 un contract TV/Internet/ Telefonie cu RDS, contractul a expirat in 2017, la semnarea contractului am achizitionat si un telefon mobil , in ... (vezi toată discuția)