avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa reziliere contract telefonie internet tv rds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa reziliere contract telefonie internet tv rds

Am semnat in 2015 un contract TV/Internet/ Telefonie cu RDS, contractul a expirat in 2017, la semnarea contractului am achizitionat si un telefon mobil , in contract a fost stipulat ca , contratcul va fi prelungit automat daca nu anuntam cu 60 de zile inainte de expirarea contractului de 24 de luni. Acum dorim sa renuntam la contract, am facut cerere, dar ni se cere sa platim diferenta de suma, estimata, pana la sfarsitul partii prelungite a contractului, adica pana in 2019. RDS nu a trimis instintare ca contractul va expira
Cel mai recent răspuns: bbe , utilizator 11:45, 11 Decembrie 2018
Mergeti cu contractul la avocat pentru a studia clauzele contractuale si a vedea daca sunteti indrituit la acest moment sa denuntati unilateral contractul, caz in care va formula si o notificare catre companie.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Puteti denunta oricum contractul insa in anumite situatii prestatorii de servicii au dreptul la o despagubire. Astfel de situatii sunt cele in care, cu ocazia prelungirii se modifica oferta initiala (ex. ati primit un telefon cadou, oferta mai buna etc.)
Formulati o notificare scrisa/mail catre RDS prin care le explicati frumos ca veti sesiza ANPC in cazul in care nu vor da curs solicitarii dv.
Dupa prelungire nu am mai beneficiat de alta oferta, sau alte bunuri, pur si simplu s-a prelungit, conform paragrafului din contractul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)