Buna ziua, nu o sa intru in toate detaliile, ideea este ca stiu ca se intampla foarte frecvent sa fie subevaluat un imobil astfel incat avansul plus diferenta pana la pretul cerut de vanzator il platesti din buzunar (de exemplu daca costa 60 mii, dai avans 3 mii, handicapatul de evaluator zice ca costa 54000, banca iti da 95% din astia si ajungi sa platesti mult ami mult decat ai calculat initial)... in fine... imi inchipui ca asta se intampla des in imobile vechi, anii 70 sau mai vechi... Doar ca mie mi s-a intamplat cu un nenorocit de evaluator, la un bloc nou, complex bine cotat, fara probleme, cu grad mare de ocupare, etc etc.... deci la care lumea nu avea probleme absolut deloc.... si nu stiu ce sa fac acum... nu vreau sa pierd avansul pe care se pare ca il pierd daca nu platesc inca o data pe atat, vreau sa mi dea banca cat am nevoie....
Mda stiu ce era de facut, ar fi trebuit sa dau spaga probabil evaluatorului asa romaneste (cine sustine ca nu e adevarat minte!).... dar as vrea sa existe o varianta legala pe lumea asta romaneasca... chiar daca nu mai castig nimic acum, nu stiu ce as vrea... sa il dau naiba in judecata pe evaluator sau ceva (pentru traume psihice!)...
Atunci cand se face "evaluarea la pretul cerut" s-ar putea vorbi de "evaluator incorect", nu in cazul acesta, cand evaluatorul a actionat independent de vointa altora!
Aveti perfecta dreptate! S-ar putea sa fiu suparata pentru faptul ca acest evaluator a fost de fapt corect si tot restul nu sunt corecti
(supararea mea este faptul ca sistemul este maleabil, si sunt 100% convinsa ca daca ma intalneam la o cafea cu acest domn inainte de evaluare puteam sa rezolv la pretul cerut! )
Partaj 2
mia2018
Este nevoie de actul de vanzare cumparare al masinii
(la partaj) sau cum se stabileste cat valoreaza aceasta?
Masina are vreo 3-4 ani de cand este cumparata ... (vezi toată discuția)