avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare executare silita?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare executare silita?

buna ziua:am castigat un proces civil de revendicare teren si este o hotarare definitiva si irevocabila cu titlu executoriu.Am de recuperat 2500 lei iar respectivul mi-a trimis prin posta 200 lei pe care i-am luat.:acum zice a deschis el proces tot in legatura cu acest pamant si nu mai trimite nici un ban ca nu am cum sa-i mai fac executare silita. VA ROG CE MA SFATUITI SA FAC?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 2 Noiembrie 2011
a facut probabil contestatie la executare...iar pana se judeca contestatia, procedura de executare se suspenda (a platit si o cautiune?)
...dar daca hotararea este definitiva si irevocabila, pentru ce anume va mai cheama in judecata? ati primit un exemplar al cererii de chemare in judecata? ce scrie acolo?
Daca hotararea este definitiva si irevocabila luati legatura cu un executor judecatoresc , din acel moment el se ocupa de toate procedurile . O sa va recuperati banii , mai mult respectivul o sa plateasca si toate cheltuielile suportate cu angajarea executorului judecatoresc . SUCCES !
Contestatia la executare nu o poate face decat dupa ce este instiintat de executorul judecatoresc ca are de plata respectiva suma .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
sofroniabobby, utilizator
Daca exista hotarare definitiva si irevocabila,in eventualitatea promovarii unei actiuni noi-cu acelasi obiect ,intre aceleasi parti,opereaza autoritatea de lucru judecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)
Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)