avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate loc de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loc de parcare

In locurile de parcare,dar marcate pe jos cu vopsea alba, nesemnalizate cu placute gen Parcare de resedinta etc.avem voie sa parcam autoturismele?
Sunt multi proprietari ce sustin ca au incheiate acorduri de inchiriere cu primaria,dar eu nu sunt convinsa deoarece nu am vazut vreodata vreunul la toti cei care de obicei sunt si foarte nervosi.
In concluzie, ca sa inteleg dupa ce legi guverneaza aceste legi de parcare a autoturismelor?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:16, 8 Noiembrie 2011
:) teoretic avem voie...dar daca chiar exista un proprietar, poate sa ne ridice masina pe motiv ca e proprietate privata...:d eu nu stiu de vreo lege speciala a parcarilor...
Sunt obligati sa „posteze” la vedere un carton eliberat de primarie cu numarul autorizatiei, nr. autoturismului si prevederile de acordare (HCL)
Autoritatea publica locala cand concesioneaza spatii cu destinatia de parcare auto,emite autorizatie,care obligatoriu se inscrie pe placuta care atesta ca un spatiu este concesionat ,in baza unei autorizatii,unei anumite persoane
Dopvada dreptului de utilizare spatiu parcare concesionat de la autoritatea publica locala se face cu autorizatia emisa anual ,care se pune la vedere in autoturism de regula la parbriz,sau se prezinta de catre titular in caz de control
Eu vorbeam de cazurile in care nu exista nicio semnalistica.
@nicko_sylvia proprietatea privata a cui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in jurul blocului gabri1 gabri1 Buna seara si la multi ani! As vrea sa intreb care este procedura de urmat pentru obtinerea unui loc de parcare in jurul blocului in care locuiesc? (vezi toată discuția)
Loc de parcare subteran ocupat abuziv Silviu A. Silviu A. Buna ziua. Detin un loc de parcare subteran intr-un complex rezidential din sectorul 6. Detin toate actele necesare pentru a demonstra ca este proprietate ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate. contract de inchiriere cu aut. publice. consecinte D_aka D_aka Buna ziua, Am si eu o problema cu parcarea din fata blocului... In orasul nostru primaria inchiriaza locuri de parcare in parcarile de pe domeniul public, in ... (vezi toată discuția)