avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui de familie

Buna ziua eu asi dori sa imi schimb numele de familie din motiv personal, sa zicem si am cateva nelamuriri in aceasta privinta cum ar fi : mi se schimba si CNP ul in acelasi timp? sau ma rog ultimele 6 cifre , si cat de complicat ar fi acest lucru si din ce punct de vedere daca poate sa ma lamureasca cineva , va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: marius_no87 , utilizator 21:55, 2 Noiembrie 2011
Numele de familie se poate schimba doar pe baza unei cereri personale si motivate iar cnp nu se schimba niciodata
scurt si la o biect ms f mult ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura si schimbarea numelui dupa casatorie hopeless1 hopeless1 as dori sa va mai intreb ceva daca eu reprezint pe cineva deja prin procura speciala si sa zic ma voi casatorii si mi se va schimba numele de familie, ce se ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp otonel otonel Salutare la toata lumea Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine Problema ... (vezi toată discuția)
Incredintare, schimbare nume minor ! andreea737 andreea737 Stimate Doamne, Stimati Domni, Am nevoie si apelez cu multa incredere la sfaturile dvs de profesionisti ! Pe scurt problema mea.Am un copil minor rezultat ... (vezi toată discuția)