avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... schimbarea reclamantului in timpul procesului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

schimbarea reclamantului in timpul procesului

Poate sa-mi spuna cineva care este modalitatea de a schimba persoana reclamantului la primul termen de judecata, in situatia in care intre reclamantul initial si cel care urmeaza sa intre in proce, a intervenit o cesiune de creanta. Deci cesionarul ar trebui sa devina noul reclamant. Este posibil? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MoniMi , utilizator 22:11, 2 Noiembrie 2011
Da, este posibil. Trebuie facuta o cerere de catre cesionar pentru introducerea sa in cauza in calitate de reclamant.
Va multumesc mult. Asa m-am gandit si eu dar nu eram sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensari hotarari GamaTiti GamaTiti Buna seara . Ma judec de mai multi ani(14) cu o persoana (procesomana).In total sunt in jur de 250 procese . 240 sunt castigate de mine. Unul dintre procese ... (vezi toată discuția)
Termen de comunicare a unei cesiuni de creanta ContSters277537 ContSters277537 In cit timp se comunica de catre cesionar sau cedent (am inteles ca si acesta poate notifica debitorul) o cesiune de creanta? Unde pot gasi aceasta ... (vezi toată discuția)
Credit vandut denisatoma denisatoma Buna seara, Am un credit de 25500 facut la bcr la care ramasesem restanta. Astazi am fost sa platesc si am aflat ca mi s-a vandut la o firma de ... (vezi toată discuția)