avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRIBUTIE ASIGURARI DE SANATATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRIBUTIE ASIGURARI DE SANATATE

Buna seara! In perioada 2003-2007 am avut o vila inchiriata unei societati comerciale care avea acolo un magazin. Zilele trecute am primit instiintare de poprire pe un cont de-al meu, poprire instituita de CASA DE ASIGURARI DE SANATATE pentru a mi se retine contributii din venitul din chirie din acea perioada.
Eu stiu ca la acea perioada codul fiscal nu prevedea sa se plateasca contributii la casa de asigurari de sanatate pt veniturile din chirii.
exista vreo lege care sa prevada acest lucru? ma pot obliga ei acum, sa platesc pt acel venit de acum 5 ani, conform legislatiei actuale?
CUM SA MA APAR?

multumesc
Cel mai recent răspuns: emiliacob , utilizator 23:59, 2 Noiembrie 2011
Astea de la CAS sunt din ce in ce mai agasanti. Contestati in instanta decizia, aveti sanse mari de castig.
da, dar pe ce legi sa-mi bazez sustinerile????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cas felot felot buna seara! va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in ... (vezi toată discuția)
Contributii catre casa de asigurari de sanatate a judet. felot felot va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. in perioada 2001-2006 am avut dat spre inchiriere un spatiu comercial care era la mine in casa. acum mi-a ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)