avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu furnizorul de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu furnizorul de apa

Buna ziua .

In anul 1990 am cumparat un imobil intr-o curte cu alte doua apartamente . Aveam toate trei familiile racord individual de la conducta principala in caminul din curte .
Din cauza ca la vremea aceea nu exista apa decat in pivnita , datorita lipsei presiunii , dar factura era consistenta , am cerut sistarea furnizarii de apa . (mi-am facut un put in curte ). Prin anul 2000 cand lucrau la schimbarea conductei de apa de pe strada , am facut o cerere sa ne furnizeze din nou apa . La terminarea lucrarii , am constatat ca nu au refacut / tras , in caminul din curte , decat un singur racord si ne-au spus ca daca vrem , sa ne bransem la ? contorul vecinului ? si sa ne impartim noi consumul / plata .
Mie mi se pare un abuz desfiintarea bransamentului pe care-l aveam (chiar daca la data schimbarii conductei nu figuram ca abonat decat pentru canalizare ), si obligarea platii a 8000 lei pentru executarea unui nou bransament .
A fost corecta actiunea furnizorului ? Daca puteti , va rog sa-mi dati si mie o parere din punct de vedere legal . Daca e considerata un abuz , o sa-i dau in judecata .
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: EugenM , utilizator 10:59, 4 Noiembrie 2011
Nu exista nici un raspuns ? Da sau nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa construiesc o casa undeva la periferia sectorului ... farautilizator farautilizator Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa undeva la periferia sectorului 5. Pe strada este asfalt si canalizare. Am depus dosar la apa nova pentru bransare la ... (vezi toată discuția)
Intrebare - sursa de apă contorizată pe terenul vecin, probleme izabelalungu izabelalungu Bună seara! Cine mă poate sfătui in leg. cu o problemă .Am 3 frați care locuiau cu mama in aceeași curte după moartea tatalui meu ,care ne.a lasat la ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)