Am accesat un credit ipotecar pe care l-am achitat.Nu reusesc sa mai gasesc contractul de ipoteca .Intrebarile mele sint:1.Cum pot sa intru in posesia lui (sau o copie a lui)?
2.Radierea ipotecii se poate face de persoana fizica prin OCPI daca obtin o "declaratie autentica " data de catre banca in fata unui notar public.Cum obtin acea declaratie daca intimpin greutati din partea bancii?
3.Exista sansa ca in acel contract de ipoteca sa fie stabilita si in sarcina cui cade radierea ipotecii?
Va multumesc anticipat!
un exemplar al contractului de ipoteca se gaseste la notarul care l-a autentificat precum si la CF. radierea o face proprietarul imobilului in baza declaratiei autentice facute de catre banca, daca aceasta refuza emiterea sau autentificarea ei puteti sa va adresati instantei de judecata (probabil ca la prima citatie, banca va emite hirtia).
Radiere ipoteca bcr
vedea1
Buna ziua !
In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)